View Cart|Wish List|Your Account|Register|Login  
My Profile Minimize
Profile Avatar
Marimas Kusuka Bikin Adem Segar
*******
*******, ******* *******
*******
******* ******* *******

Marimas bikin adem tidak bikin batuk - Marimas adalah penyelesaian yang tepat untuk menyegarkan badan anda. Apabila anda sedang dalam perjalanan atau berada di luar, minum segelas Marimas akan membuat badan anda terasa segar dan adem. Marimas adalah minuman serbuk buah yang boleh membuat sejuk. Anda akan lebih merasakan nikmatnya minuman serbuk rasa buah ini apabila ditambah dengan ais batu. Marimas boleh dinikmati pada bila-bila saja dan di mana saja baik itu semasa dalam perjalanan, di rumah ataupun berkumpul dengan para sahabat dan keluarga. Anda boleh menjemput rakan dan keluarga anda untuk menikmati minuman menyegarkan ini. Marimas bikin adem ini sangat sesuai dijadikan teman untuk menemani kepenatan dan kebosanan anda di siang hari yang cukup panas.

 
Untuk mengekalkan kualiti mahupun kuantiti dan juga kredibiliti produk, peningkatan dan juga mengendalikan konsistensi kualiti dari seluruh produk yang dihasilkan oleh MariFood, melalui PT. Marimas Putera Kencana telah melaksanakan Quality Management System ISO 9001: 2000 pada produk Marimas Bikin Adem Tidak Bikin Batuk yang telah pula disahkan oleh Badan Pensijilan dari Australia dan bahkan saat ini sedang dalam peringkat pelaksanaan ISO 22000. Dengan kata lain standard pengeluaran telah menggunakan standard antarabangsa.
 
Marimas bikin adem tidak bikin batuk adalah satu minuman yang selamat untuk dimakan setiap hari. Anda tidak perlu bimbang tentang sakit perut, perut, pening, keradangan atau pelbagai penyakit lain hanya kerana minum jus buah. Marimas sangat selamat diminum setiap hari. Marimas juga mengandungi pelbagai vitamin yang terdapat dalam jus buah semulajadi yang dihasilkan. Marimas juga selamat untuk ibu bapa dan anak-anak. Anda boleh membuat minuman debunga ini untuk membuat makan tengah hari anda lebih menyegarkan. Bahan-bahan semulajadi yang digunakan, gula semulajadi dan piawaian kualiti yang memastikan kualiti membuat minuman selamat marimas setiap hari.
 
Privacy Statement|Terms Of Use|© Your Ministries Counseling Services|Powered by TLRCS.com